Проектът „ПРОМЯНАТА“ търси социални предприемачи с иновативни социални идеи, насочени към създаването на един по-добър свят за децата. Организатор на проекта е  фондация Reach for Change, която има за цел да открие и подкрепи онези предприемчиви личности, които работят активно за по-доброто бъдеще на децата.

Конкурсът е отворен за всички физически лица и неправителствени организации, които притежават иновативна идея, ентусиазъм, предприемачески дух и силна мотивация, за да реализират „ПРОМЯНАТА“ за българските деца. Победителият в конкурса ще получи финансова подкрепа и професионални съвети и насоки. „ПРОМЯНАТА“ се реализира с медийното партньорство на Нова телевизия. 

Кандидатстването става онлайн в периода 31 май - 26 август 2014 г. на този адрес.

Reach for Change работи за създаването на един по-добър свят за децата и за провеждането на инициативи в подкрепа и защита на техните права. Организацията е създадена през 2010 г. в Швеция и е част от корпорацията Kinnevik. Дейността й расте с всяка изминала година, като вече има представителства в 8 държави от Европа, Азия и Африка. Reach for Change вярва, че правата на децата трябва да бъдат спазвани и уважавани от всички и именно социалното предприемачество има способността да създаде трайни и системни промени в живота на нуждаещите се.

 

Сподели!