Windows 10 е създаден да помага на активните хора да творят добри неща. Независимо дали те създават нови възможности за младите, опазват околната среда, борят се срещу глада и насилието или вдъхновяват създаването на нови технологии - Windows 10 е най-съвършеният инструмент за това. Той е създаден за хора и организации, които променят света.

Това е последната версия на операционната система Windows и предлага много нови възможности и подобрения в ефективността и сигурността. Всички граждански организации, които са получили операционна система Windows 7 или 8 от Техсуп могат да я обновят с Windows 10. Твърде вероятно е повечето търговци на софтуер да ограничат поддръжката, която предлагат за по-старите версии на Windows , така че колкото по-скоро преминете на новата версия Window 10, толкова по-добре.

Windows 10 се предлага в три версии:Home, Pro и Enterprise.

Home: Windows 10 Home е базисната версия на Windows 10, предлагаща познат набор от инструменти съчетани със по-сигурна среда. Все пак тази версия не е подходяща за офис или бизнес среда, за работата не неправителствените организации ние препоръчваме някоя от следващите по-високи версии Pro или Enterprise.

Pro: Windows 10 Pro е създаден за нуждите на малки и средни предприятия и организации. Той дава възможност на неправителствените организации да управляват своите устройства и приложения, да защитят по-добре данните си, да осъществят мобилни и дистанционни мероприятия, както и да се възползват от „облачните технологии“. Приложенията и инструментите под операционната система се обновяват и ъпдейтват автоматично.

Enterprise: Windows 10 Enterprise надгражда Windows 10 Pro като добавя по-мощни инструменти създадени да задоволяват нуждите на по-големи организации. Тези функции са например защити срещу съвременни заплахи за сигурността или поверителността на информацията, по-добри възможности за мобилност и ъпдейт, както и по-добро и надеждно управление на голям брой устройства. Приложенията и инструментите под операционната система се обновяват и ъпдейтват автоматично като обаче в случая вие като потребител имате по-голям контрол върху този процес и задавате съответните темпове и параметри.

Windows 10 ще се предлага  от 3-ти август 2015. (Версията home ще бъде налична още от 29-ти юли 2015 от Microsoft). TechSoup ще започне да изпълнява поръчки от 3-ти август 2015. Поръчайте от продуктовата страница в Техсуп: http://techsoup.org/microsoft

Сподели!