Благодарствена картичка с подарък от Фондация „За Нашите Деца“

Преди дни ФРГИ получи благодарствена картичка с подарък от Фондация „За Нашите Деца“. Поводът: оказаната подкрепа във връзка с получаване на дарение на софтуерни продукти. Подобен жест няма как да не предизвика усмивки на лицата ни. Споделяме текста на писмото с вас с убеждението, че ще донесе доза приятни емоции в забързаното ежедневие:

 „Скъпи приятели,

От мое име и от името на фондация „За Нашите Деца“ бих искала да изразя своята благодарност за подкрепата, която оказахте на нашата организация чрез предоставянето на дарение на софтуерни продукти.

Като организация с 20-годишна история, ние винаги сме се стремили да се развиваме ежедневно и да подобряваме работата си. Тя винаги е била насочена към изоставените деца в България, на които благодарение на партньори като вас, заедно помагаме да растат щастливи и обичани в семейство, за да могат да развиват своите таланти и да сбъдват своите мечти.

Благодарение на вашето съдействие, ние получихме възможност да подобрим значително нивото на нашите IT системи, като по този начин ще успеем да повишим качеството си на работа и ще продължаваме да оказваме подкрепа н всяко нуждаещо се дете.

Пожелавам ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около вас, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса!

С уважение,

Елка Налбантова,

Директор

Фондация „За Нашите Деца“ “

Сподели!