Evedo ще бъде достъпна за ползване от граждански организации,читалища и публични библиотеки и ще предостави и специални услуги за тези организации безплатно.

Българската компания Evedo, която предлага цялостно решение на едно място в организирането на различни онлайн или офлайн събития, от конференции до фестивали, е новата българска компания-дарител на технологични услуги за граждански организации в платформата Техсуп България. Така Evedo застава до технологичните гиганти като Microsoft, Adobe, Slack, Autodesk в подкрепата си за повишаване на качеството на работа на гражданския сектор.

Eкипът на Evedo искрено вярва, че помагайки на НПО сектора да организира по-добре и по-ефективно своите онлайн и офлайн събития, ще добринесе за това света да стане едно по-добро място. Според тях организациите с нестопанска цел са ключов елемент за създаването на един по-свързан, по-устойчив и по-справедлив свят на бъдещето и те несъмнено заслужават подкрепа. „За нас е чест да се присъединим към световната партньорска мрежа на TechSoup и до имена като Microsoft, Adobe и Slack“, споделя екипа.

Всяка организация, регистрирана на платформата Техсуп България, може да получи ценна помощ в организирането на своите събития (платени или безплатни) благодарение на Evedo, чрез услуги като:

  • Билетен мениджмънт в реално време
  • Статистики в реално време
  • Промокодове
  • Интегриране на бутон за купуване на билети
  • Едночасова лична консултация за по-добра организация и представяне с експерт от екипа на Evedo
  • 24/7 customer support система с лайв чат, както за организаторите на събитието, така и за присъстващите
  • Споделяне на събитието във всички канали на Evedo в социалните мрежи
  • Три маркетинг кампании за по-добро представяне за събития с капацитет до 5000 души (очаквайте скоро това ново допълнение!)

Evedo предоставя възможност и за добавяне на бутон ДАРИ, с което организациите могат да получат подкрепа от свои поддръжници, които ценят тяхната работа или съдържанието на организираните събития.

Чрез една от функционалностите на Evedo, всяка организация, получила достъп до услугата, може да я ползва и за регистрация на участници.

Всички условия за получаването на достъп до Evedo може да намерите на www.TechSoup.bg

Сподели!