Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ - Ивайло Иванов стартира с убедителна победа с „Ипон“ Световното първенство по джудо за мъже в Будапеща в кат. до 81 кг. 23-годишният българин победи за около минута новозеландеца Виней Реди. Следващият му съперник е Едуардо Сантош от Бразилия.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ – Михаела Кафтанова отпадна на 1/8-финалите на сингъл на държавното лично първенство по тенис за жени и мъже, което се провежда на кортовете на Национален тенис център в София. 18-годишната столичанка загуби от Александра Караманолева с 5:7 и 3:6.

Въпреки този неуспех Михаела и Габриела Михайлова се класираха на полуфиналите при двойки жени след с 6:2 и 6:0 над Надежда Костова/Катерина Джингарова. След 13 часа днес ще излязат в спор за финала срещу Джулия Терзийска и Виктория Очева. Кафтанова и Илиян Дробенов пък регистрираха комфортното 6:2 и 6:2 над Румен Лазов/Никол Димитрова при смесените двойки. По-късно ще спорят в четвъртфинала срещу Александър Лазаров/Невена Георгиева. Първенството е от календара на БФ Тенис и е с награден фонд от 10 хиляди лева.

Сподели!

Свързани статии