Близо 4 500 души гласуваха в анкетата „Спортен талант на публиката” на „Еврофутбол” само за една седмица. Това показва статистиката от стартиралото на 06.03.2013 г. допитване за определянето на още един млад спортист, който ще получи финансиране от букмейкърската къща по едноименната програма. То се провежда до 20.03.2013 г. на официалния сайт на компанията - www.eurofootball.bg (раздел „Печелиш и помагаш“– вход Благотворителност, Спортни таланти, Гласуване за талант на публиката). Получилият най-много гласове ще вземе сума до 5 000 лева и ще бъде обявен за „Спортен талант на публиката”.

Младите спортни таланти от София са получили най-много гласове – това сочи временното класиране. Столичани са събрали близо 1 700 гласа, следвани от плевенчани с 509, атлети от Велико Търново с 433, пловдивчани – с 375 и варненци с 353 броя (към 11.30 ч.). Най-популярни са силовите спортове, леката атлетика, следвани от плуването и таекуондото.

Посетителите на сайта могат да избират един от 86-те кандидата, които останаха да се борят за подкрепата на „Еврофутбол“. Според правилата от една електронна поща може да се гласува само веднъж, а за да бъде валидно гласуването, участникът трябва да проследи потвърждаващия линк на посочения от него e-mail. Лицата, които опитат да манипулират резултатите ще бъдат дисквалифицирани. Броят посещения във всяка отделна кандидатура, както и "харесването“ й във Фейсбук, не са критерии за подадения до момента вот.

Резултатът от анкетата на публиката ще бъде обявен след нейния край – на 21.03.2013 г. 

Програмата „Спортни таланти“ е част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ - „Печелиш и помагаш”, който компанията започна да развива през 2007 г.

Медийните партньори на "Спортни таланти" за 2013 г. са: Дарик радио, БНР, вестниците „Тема спорт”, „Стандарт“, „Марица”, и „Еврофутбол”, информационните агенции КРОСС и PIA, както и сайтовете www.gong.bg, www.sportal.bg, www.viasport.bg, www.dir.bg, www.sportni.bg, www.winner.bg, www.chuime.bg и www.sportline.bg. 

 

 

 

 

Сподели!