Днес, 20 март, в 24:00 часа изтича крайният срок за гласуване за спортен талант на публиката по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол и ФРГИ.

Гласуването става в сайта на "Еврофутбол", един мейл адрес дава един глас. След като отбележите избрания от вас кандидат трябва да влезете в пощата си и да проследите линка, който системата ви е изпратила, за да бъде  зачетен вотът ви.

Лицата, които опитат да манипулират резултатите ще бъдат дисквалифицирани. Броят посещения във всяка отделна кандидатура, както и "харесването“ й във Фейсбук, не са критерии за подадения до момента вот.

Резултатът от анкетата на публиката ще бъде обявен след нейния край – на 21.03.2013 г. 

Програмата „Спортни таланти“ е част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ - „Печелиш и помагаш”, който компанията започна да развива през 2007 г.

Медийните партньори на "Спортни таланти" за 2013 г. са: Дарик радио, БНР, вестниците „Тема спорт”, „Стандарт“, „Марица”, и „Еврофутбол”, информационните агенции КРОСС и PIA, както и сайтовете www.gong.bg, www.sportal.bg, www.viasport.bg, www.dir.bg, www.sportni.bg, www.winner.bg, www.chuime.bg и www.sportline.bg. 

Дайте шанс на избрания от вас кандидат да получи финансиране! Гласувайте!

Сподели!