До няколко дни ще бъдат обявени резултатите от втория етап на конкурса по Програмата за детско и младежко развитие, основаващо се на силните страни на детето. Просрочването се налага поради сложния процес на оценка на подадените проекти предложения.

Общо 41 организации от цялата страна изпратиха предложения за проект във втория етап на конкурса, а в първия етап - изпращане на идейна концепция,  се включиха 60 организации. След като приключи финалното оценяване на сайта на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ще бъде публикуван списък с одобрените организации, които ще изпълняват проекти по програмата.

Програмата за детско и младежко развитие на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е  насочена към развитие на деца и младежи, изложени на риск и цели да развие умения за справяне с трудности и да повиши самоувереността на децата и младежите, но и да подобри уменията на възрастните да им оказват подкрепа. Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Оук“.

 

Сподели!