Остават седем дни до финалната права – общонационалният конкурс по програма „Спортни таланти“ на ФРГИ и „Еврофутбол“ приключва на 21-и февруари, в 24.00 часа. Инициативата се провежда за пета поредна година и по нея се финансират атлети в индивидуални спортове до 25 години, със сума до 5 000 лева.

ФРГИ и букмейкърската къща подкрепят спортистите за тяхната подготовка, екипировка, провеждане на лагери и състезания, възстановяване, както и спомага за популяризирането на техните успехи с актуални новини.

С днешна дата - 15.02.2016 г. интерес са проявили кандидати от 9 вида спорт: лека атлетика, лека атлетика за хора с увреждания, кану-каяк, бадминтон, конен спорт-обездка, плуване-триатлон, шорттрек, карате и скокове във вода.

Не забравяйте, точно седмица ви дели от шанса да получите тласък в своята спортна кариера и в бъдещето ви на атлет – кандидатствайте!

Кандидатстването става чрез изпращане на попълнени документи на електронен адрес: konkurs@wcif-bg.org. Необходимите документи ще намерите тук

Сподели!