Познавате организация  провела успешна, иновативна  кампания за набиране на средства? Или отделна личност, даряваща за развитие? Номинирайте ги за седмите годишни награди „Заедно”!

 

Фондация „Работилница за граждански инициативи” търси кампании и дарителски актове, които вдъхновяват и могат да бъдат модел за дарителството в България. Категориите на наградите „Заедно”:  

 

1.    Най-добра кампания на неправителствена организация

2.    Най-добра кампания

3.    Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства

4.    Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО

5.    Частен дарител с кауза (физическо лице)

 

Всеки може да номинира, независимо дали е физическо лице, НПО или компания! Номинирайте вашата организация, вашият дарител, компанията която ползотворно си е партнирала с вас,  номинирайте организацията, която мислите, че е успешна в своите инициативи за събиране на дарения, или компанията, партнирала добре с НПО или дарителя, подкрепил финансово със свои средства важна кауза.

 

Номинирането е много просто: попълнете нужния ви формуляр (който можете да изтеглите от „Документи за кандидатстване” -  Формуляр за категории  1, 2, 3, Формуляр за категории  4 и 5), и го изпратете на адрес:  konkurs@wcif-bg.org до 22 юни 2012 (включително). Една и съща кампания може да бъде номинирана в повече от една категория. Категорията „Най-добра кампания” е комплексна награда, която може да съдържа в себе повече от една от другите категории.

 

Кандидатурите на номинираните кампании и личности ще бъдат разгледани от жури, съставено от експерти от различни области и журналисти. Както и през предходната година председател на журито ще бъде Омбудсманът на България, Константин Пенчев.

 

Помогнете ни да отличим най-добрите благотворителни кампании за 2011, за да развиваме и подобряваме устойчивите дарителски практики в българското общество.

 

Очакваме вашите номинации!  

Прикачени файлове

Сподели!