Темата на Годишната среща на ФРГИ през 2012 ще бъде „Местното дарителство за местно развитие”. Ще поговорим за обществените фондации и тяхната роля в развитието на общностите по места, за младежките банки – какво представляват и как да бъдат ефективно приложени и на българска почва, как да набираме доброволци за местни каузи и как да се възползваме максимално от техните знания и умения. 

На срещата ще бъдат обявени и победителите в конкурса за есе или снимка "Моят опит с програмите на ФРГИ". Наградата за заелия първо място ще бъде цифров фотоапарат.

 В конкурса могат да се включат всички, които през годините са участвали в инициативи и проекти на ФРГИ.

  Вярваме, че много от вас имат какво да споделят, разкажат и представят за опита си с инициативи на Фондацията и ще се радваме да го споделите с нас.  

 Вашите материали изпращайте на познатия ви електронен адрес: wcif@wcif-bg.org Снимките трябва да бъдат с максимални размери 600/800 пиксела, компресирана резолюция във формат JPEG. Те трябва да са придружени от името на участника, заглавието на снимката, телефон и e-mail за обратна връзка.

 На същия адрес изпращайте и формулярите за регистрация за Годишната среща на ФРГИ. За организациите получили финансиране от ФРГИ през 2011 и 2012 е задължително да изпратят поне един представител. За участие в събитието могат да се запишат и организации, които в даден момент в миналото са получили финансиране от Работилницата. Крайният срок за подаване на материали в конкурса и за регистриране е 27 юни 2012 г.

 Самата среща ще се проведе на 2 юли (понеделник) 2012) в София. Местоположението ще бъде уточнено допълнително 

Формулярът за регистрация можете да изтеглите в края на тази статия.

 Попълнените формуляри изпращайте на адрес wcif@wcif-bg.org . Крайният срок за регистрация е 27 юни 2012. 

Очакваме ви!

Прикачени файлове

Сподели!