На снимката: Таня Звискова по средата

Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Таня Звискова постави нов национален рекорд с резултат 626.5 т. в дисциплината 60 изстрела с въздушна пушка на 10 м. Високото постижение класира Таня първа на квалификациите при жените на 43-ия международен турнир по спортна стрелба „Гран При на Белград“. Състезанието се проведе от 7 до 9 декември в столицата на Сърбия.

За съжаление, талантът на „Еврофутбол“ и ФРГИ не се представи толкова успешно на финала и завърши на 8-о място. Тя взе участие и при смесените отбори, където с партньора й Антон Ризов се класираха на 15-о място с общ резултат 825.7 т.

Дебют в мъжкия национален отбор по биатлон записа спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Кристиян Стоянов. Той участва в дисциплината спринт на 10 км и финишира на 97-о място в първия старт от новия сезон на Световната купа по биатлон в Поклюка – Словения. Кристиян изостана с 3:16,4 мин. от победителя Йоханес Бьо, който измина дистанцията за 23:46,3 минути.

Антон Синапов, миналогодишен талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ, завърши на 19-о място в индивидуалната дисциплина на 20 км, като допусна само една грешка в последната от четирите си стрелби и измина трасето за 49:19.6 минути. Другите българи, сред които спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Димитър Герджиков, останаха по-назад. Митко е 103-и с шест пропуснати мишени и пасив от 9:48.5 минути.

Талантът Даниела Кадева завърши на 94-о място в спринта на 7.5 км при жените и на 85-а позиция на 15 км.

Сподели!

Свързани статии