Екипът на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ e единствен представител на програмата за дарения на лицензирани софтуери за България - Техсуп. Именно затова ние се стараем да бъдем максимално полезни, като даваме информация за актуални промени и различни продукти, от които неправителствените организации в нашата страна могат да се възползват. 

В условия на извънредно положение, когато на много от нас ни се налага да поддържаме работния процес дистанционно, един от най-полезните продукти, които всички можем да намерим на страницата на TechSoup България, е може би платформата за видео и аудио конференции – ZOOM. 

В този контекст искаме да Ви обърнем специално внимание, че за да използвате платформата, вече ще е необходима предварителна регистрация. 

Досега беше възможно да участвате в Zoom среща дори и само да сте получили линк за дадена среща, ако поканата е изпратена от организация с регистрация на платформата. След направени промени, вече за всяко участие в Zoom среща ще се изисква регистрация на участника в платформата Zoom. Регистрацията е еднократна и лесна. Промянаната е направена във връзка със сигурността на потребителите на платформата. 

Ако не сте ползвали Zoom досега, можете да научите повече ТУК.

Сподели!