Само два дни след старта на регистрацията за Деня на НПО – Технологии за добри каузи представители на 12 организации изпратиха заявка за участие. Ежегодното събитие се провежда за осма поредна година и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора.

Тази година Денят на НПО ще се проведе на 14 март в София, хотел Феста и ще бъде посветен на Power point.

По време на събитието неправителствени организации и читалища от цялата страна ще се запознаят възможностите и ключовите функционалности на най-поулярната програма за създаване на презентации, както и  с различните инструментите за въздействащо представяне.

Основните теми за работа със софтуера са подбрани в резултат от проучване, проведено от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ на тема Power point за НПО. В анкетата се включиха представители на 74 неправителствени организации и читалища. Резултатите можете да видите тук. Освен запознаване и работа с Power point, всички присъстващи ще имат възможност да научат как да повишат ефектиността на своята работа чрез Office 365.

Регистрацията изисква изпращане на попълнен регистрационен формуляр до 10 март. Побързайте, местата са ограничени.

Събитието се организира от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, с подкрепата на Microsoft България и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора.

Сподели!