На 23 март от 11.00 часа в Център за култура и дебат „Червената къща“, София ще се проведе Информационна среща за представяне на програма „Дъга“ 2015-2017 г.

Специални гости  на срещата ще бъдат г-н Калин Каменов, Зам. Министър на Министерство на Младежта и спорта и посланика на Кралство Дания в България г-н Кристиан Кьонигсфелдт. На Информационната среща ще присъстват представители на организации, финансирани по програмата, както и представители на институции и организации, работещи в сферата на детското и младежко развитие. Програмата на събитието, можете да видите в прикачения документ под текста. 

За да се регистрирате за участие в срещата е необходимо да попълните приложения формуляр и да го изпратите на wcif@wcif-bg.org до 19 март 2015 г. 

Програма „Дъга“  2015 - 2017 има за цел да създаде критична маса организации и съмишленици, които са обединени от нуждата за инвестиране в детското развитие, първичната превенция и неформалното образование. Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Велукс“, Дания.

 

Прикачени файлове

Сподели!