Искате ли да научите как да използвате максимално възможностите на социалните мрежи, за да привлечете подкрепа за вашата организация или да я направите по-разпознаваема в общественото пространтство? Знаете ли достатъчно за интернет доброволчеството и гражданският активизъм онлайн? Ако желаете да придобиете повече знания  и умения как да накарате съвременните технологии да работят в полза на организацията ви, вашето събитие е „Ден на неправителствените организации”, организирано от Фондация „Работилница за граждански инициативи” съвместно с „Майкрософт България”.

 

Събитието ще се проведе на 8 април 2011 в хотел Принцес Дедеман в София. Сутрешната сесия ще бъде посветена на социалните мрежи като средство за гражданско участие и контрол. Следобед ще научите как технологиите могат да бъдат прилагани в подкрепа на гражданските организации, как се прави он-лайн маркетинг, и какви възможности дава електронното доброволчество.

 

Ще можете да почерпите от опита на други НПО в сесията за споделяне на добри практики.

 

Участието е безплатно, за да се запишете, моля попълнете формуляра за регистрация и го изпратете на електронна поща wcif@wcif-bg.org . Побързайте, крайният срок е до края на деня на 1 април.

Сподели!