Калоян Николов – 16-годишният акробат от Варна, стана пети на Европейското първенство по спортна акробатика в Португалия, заедно със своя партньор -11-годишният Виктор Тодоров. Двете момчета се състезаваха в групата 11-16 години и благодарение на страхотния си синхрон още с първото съчетание успяха да впечатлят журито. Калоян и Вики успяха да се доберат до призовото място с 26,700 точки, като се отдалечиха с едва 0.400 от бронзовия медал. 

          Любомир Костов е вече добре познато име в спортните среди – Талантът на „Еврофутбол“ зае второто място със своя клуб „Света София“ на първия Клубен шампионат по голф, който се провежда в България. Това се случи през двата почивни дни на игрищата в с. Равно поле и в Правец.

          Георги Караджов – състезател по канадска борба и букмейкър на „Еврофутбол“ пък зарадва своите колеги и всички фенове на този спорт, като завоюва второто място в тазгодишния турнир за хора с увреждания „Воля за победа“, който се проведе в Кърджали също през събота и неделя. Георги направи всичко по силите си да се представи добре, но бе спрян от другият голям претендент за титлата до 80 кг – Марин Пейчев. „Гледам напред, следващите седмици влизам в подготовка за предстоящия дълъг сезон догодина. Трябва много да дам от себе си, ще тренирам здраво цяла зима, защото ни предстои кандидатстване за параолимпийските игри. За първи път в историята на канадската борба, беше създадена отделна независима от другите федерации, само за хора с увреждания.“ – сподели въодушевено букмейкъра на „Еврофутбол“. 

Сподели!