Фондация „Работилница за граждански инициативи” обявява конкурс за номиниране на почетни настоятели.

Почетните настоятели на ФРГИ са успели хора, които вярват в смисъла на индивидуалната отговорност на всеки еди от нас да направим България по-добро място за живеене. Те вярват в силата на съпричасността и искат светът да е максимално справедлив. Почетните настоятели, подкрепят идеята, че дарителството е да дариш, но навреме и че не винаги е нужно да се дарява само финансов ресурс, а много често е необходимо да се даде нужното внимание, енергия, мъдрост.


Очакваме вашите номинации за Почетни настоятели на ФРГИ. Молим ви да посочите най-много две имена на българи - известни хора на изкуството, писатели, журналисти, учени, лауреати на научни награди, общественици, бизнесмени, спортисти и др., които да подкрепят работата на ФРГИ и да спомагат за привличане на внимание и събиране на средства за важни каузи.


Вашите номинации изпращайте на ел. адрес: wcif@wcif-bg.org като в полето "Относно" посочите „Настоятели”. Молим също към всяко ваше предложение за лице на ФРГИ да дадете кратка информация защо го предлагате.

Сподели!