Ден след отбелязването на 24 май, народен хор „Космическите гласове от България“ ще събере гости от цялата страна в подкрепа на борбата с насилието в училище по време на благотворителния концерт „Изкуство срещу агресията“. Концертът ще се проведе в City Mark Art Center на 25 май от 19:30 часа и се организира в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Всички събрани средства ще бъдат насочени към реализиране на инициативи за превенция на насилието в училище и или интервенция на деца и младежи, проявили агресивно поведение. 

Подкрепяйки инициативата за намаляването на насилието в българското училище, всички гости на благотворителния концерт ще имат възможност да чуят репертоар, специално подготвен от „Космическите гласове от България“, с който ще представят страната ни на международен хоров конкурс в Тур, Франция.

Билетите за концерта са на цена от 10, 15 и 20 лв. Всички, които биха желали да присъстват на 25 май, но нямат възможност, могат да подкрепят каузата като дарят закупен билет на ученик или група ученици. Купете билет онлайн или се обадете на телефон: 02/ 954 9715

Сподели!