На 7 април 2015 г. ще се състои официална церемония за обявяване на призьорите по програма „Спортни таланти“ на ФРГИ и „Еврофутбол“. Събитието ще се проведе в Музея на спорта в Националния стадион „Васил Левски“, гр. София от 11.00  часа.

На церемонията ще бъдат връчени символичните чекове със сумата на финансиране на всеки спортист. Тази година те са 25-ма от общо 15 вида спорт – лека атлетика, кану-каяк, ветроходство, джудо, художествена гимнастика, спортна гимнастика, конен спорт, академично гребане, атлети с нарушено зрение и параолимпийци, борба, мотокрос, плуване и сноуборд. Те бяха избрани измежду 180 състезатели в индивидуалните спортове, които бяха допуснати до оценяване от Групата на съветниците.

Припомняме, че рекордните 213 кандидатури бяха подадени по тазгодишното издание  по програма „Спортни таланти“ на ФРГИ и „Еврофутбол“. По административни критерии отпаднаха 33-ма от тях.

Чрез програма „Спортни таланти“ „Еврофутбол“ финансира атлети в индивидуалните спортове – олимпийски или не, както и параолимпийци и/или хора с увреден слух или зрение със суми до 5 000 лева. За първа година компанията реши да отвори нова група – до 16 години, в която бяха регистрирани 54 кандидатури.

Медийни партньори на програма „Спортни таланти“ са вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете: sportal.bg, Viasport, bgathletic.com, dir.bg, actualno.com, sportline.bg, ngobg.info, winner.bg, chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.

*Участието в програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“, която се осъществява с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ не е обвързано пряко или косвено с участие в игри, организирани от българския букмейкър.

 „Еврофутбол“ има отговорно поведение към финансираните лица!

Сподели!