Осмият пореден Ден на неправителствените организации тази година ще се състои на 14 март в София. Ежегодното събитие се провежда под мотото „Технологии за добри каузи“ и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора.

По време на събитието тази година граждански организации от цялата страна ще научат как се създават вдъхновяващи презентации чрез най-популярната презентационна програма Power point, част от Microsoft Office пакета.

Представители на повече от 65 организации вече отговориха на въпросите от анкетата Power point за НПО, която има за цел да изследва до каква степен неправителствени организации познават програмата и какво искат да научат повече за нея. Можете да попълните анкетата тук. Темите, посочени като най-малко познати от попълнилите анкетата, ще бъдат подробно разгледани по време на обучението. Освен запознаване и работа с Power point, всички присъстващи ще имат възможност да научат как да повишат ефектиността на своята работа чрез Office 365.

Деня на НПО – Технологии за добри каузи се организира за осма поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с подкрепата на Microsoft България.

През изминалите години близо 800 представители на различни граждански организации от цялата страна са получили знания, изградили нови умения и са обсъдили възможностите, които технологиите предоставят за  повишаване на ефективността на работа на сектора. Дискутирани са различни теми от света на информационните технологии, в помощ на НПО сектора интернет базиране на данни т. нар. „облачни технологии“, социални мрежи, успешни онлайн кампании, интернет маркетинг за НПО, онлайн дарения и много други. 

Актуална информация за събитието, може да следите тук

Сподели!