Поредната инициатива на Еврофутбол в рамките на съвместната ни програма „Избери да спортуваш”, е откриването на спортна зала в Монтана на 21.01.2010 г. от 13.00 часа в Общинския младежки дом в града. Залата ще предоствя възможности за безплатни тренировки по аеробика, дартс, тенис на маса и източни бойни изкуства.
Церемонията по официалното откриване ще се състои във фоайето на Младежкия дом, а след това ще се проведе пресконференция на тема: "Оптимизираните възможности за спорт в свободното време, които предлага ОМД - Монтана”. Организатор е местният партньор - Общински младежки дом, а участниците са: Асен Асенов – директор на ОМД, Здравко Петров – треньор по тенис на маса, Тодор Луканов – инструктор по Винг Тчун, Снежинка Джурджинска – инструктор по аеробика, Пепи Василев – треньор по Дартс и представители на спортните клубове към ОМД.
Специален гост на събитието ще бъде кметът на община Монтана Златко Живков, а трениращите в Клуба по източни бойни изкуства ще покажат своите умения пред публиката.

Следващата площадка, която ще бъде открита в полза на местните хора, се намира в село Голема Раковица, община Елин Пелин и дата за това е 01.02.2010 г.

Сподели!