Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Александър Джорджев спечели титлата при юношите в категория до 59 килограма на международния турнир по таекуондо с ранг G2 „Президент'с Къп“ в Атина – Гърция. По пътя си към върха той победи двама съперници от Гърция, един от Турция и трима от Русия.

Брат му Митко Джорджев, когото букмейкърската къща и ФРГИ също избраха да подкрепят през 2018 г., се класира на пето място в категория до 68 кг.

Водачът в българската ранглиста на състезателите по шпага до 15 г. Рахим Рашайда завоюва първото място на шпага за момчета до 13 г. от турнира „Мастърс“ в Плевен и стана носител на „Купа България“ за сезон 2017-2018 година. В надпреварата до 15 г. той зае второто място. Миналата седмица Рахим Рашайда беше обявен за един от победителите в конкурса за участие в програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ 2018 г.

Друга млада състезателка, която българският букмейкър и ФРГИ включиха в своите „Спортни таланти“ през 2018 г. - лекоатлетката Ева Петкова, участва в два турнира през уикенда, от които се завърна със златни медали. Тя финишира първа на 600 м в своята възрастова група до 16 г. на XI Турнир по лека атлетика „Никола Вълчанов“ - Габрово в събота. На следващия ден отново триумфира със златен медал на 800 м в XVI международен мемориал „Веселин Даскалов“ – Луковит.

Българската шампионка по спортна стрелба Таня Звискова приключи участието си на Световната купа по спортна стрелба в Чануон (Република Корея). Тя завърши на 40-о място на 50 м с малокалибрена пушка в новата дисциплина за жени 3х40 изстрела. В предните дни Звискова зае 79 позиция с въздушно оръжие и 43-о място в смесените отбори. В момента спортният талант на „Еврофутбол“ изпробва нова марка въздушна пушка и работи за постигане на по-високи резултати.

„Еврофутбол“ и ФРГИ желаят още много успехи на своите спортни таланти!

Сподели!

Свързани статии