Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Стефчо Христов е новият републикански шампион по вдигане на тежести за кадети до 17 г. 16-годишният варненец спечели и двете движения – изтласкване и изхвърляне, което му осигури и златото в двубоя в категория до 102 кг. Така той завърши състезанието, което се проведе в Хасково, с три златни отличия.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ – Иван Банчев не успя да преодолее квалификациите на Световната Хюндай купа по стрелба с лък за мъже и жени, която се състоя през уикенда в Анталия, Турция. 17-годишният ни спортист се класира 111-ти от 129 мъже от 43 държави и не успя да се класира за елиминациите. След това Иван проведе лагер.

Михаела Чепишева отпадна във втория кръг на международния турнир по бадминтон за юноши и девойки в Глубчице, Полша. 14-годишната ни състезателка отстрани в първия си мач британката Меган Бриърли с 2-0 гейма (21-15 и 21-15). За съжаление след това претърпя поражение от представителката на домакините Юлия Плавечка с 0-2.

Сподели!

Свързани статии