„Асоциация Родители" кани всички, които обичат да работят с кауза да се включат като доброволци в тазгодишното издание на Фамилатлон, на 12 май, неделя в Южния парк в София.

Фамилатлон е празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, който за единадесета поредна година ще събере малки и големи в Южния парк в София за цял ден игри, приключения, изкуство и занаяти на открито.

Ако обичате да се забавлявате и да работите с кауза, включете се в отбора на доброволците и превърнете една неделя в незабравимо преживяване за повече от хиляда деца и техните семейства.

Игра „Малката Европа"

Ако проявявате интерес да бъдете доброволец, в рамките на събитието, ще бъдете в ролята на домакини на европейска столица в тази забавна игра с предизвикателства. Ще посрещате участниците (деца, младежи, родители) и ще поставяте печат в техния „Паспорт на пътешественика".

Събитието ще се проведе на 12 май, неделя, от 12:00 до 17:00 ч. Ангажираността е в рамките на 5 часа в деня на събитието, с осигурени вода и храна. Ще има и предварителна среща за инструктаж и разпределяне на задачите. Минималната възраст за участие като доброволец е 16+, като всеки който се включи ще получи сертификат.

При интерес, свържете се с Мирела Димитрова на тел: 0878 419 009 и/или имейл dobrovolec@roditeli.org.

Сподели!