Честит първи юни на всички настоящи и пораснали деца!

 

Чудите се какво да подарите на детето, внучето, племенниците или на детето на най-добрата си приятелка за 1ви юни? Ние от ФРГИ имаме идея. Настъпващото лято най-после ни зарадва с хубаво време, все удоволствие е да се разхождаш, спортуваш или просто да си почиваш навън. За най-малките хубавото време значи и още нещо – безброй забавни игри на открито! Защо да не зарадвате  някое дете с оригинален подарък, който ще направи игрите на открито още по-забавни?

 

„Игрите на 20-ти век” е малка кутийка, събрала15 прекрасни картички-рисунки на деца от Самоков с 20 описаниигри. Подарък,който би зарадвал и малки и големи и който ни напомня, че освен социалните мрежи, игрите на компютъра и в интернет, има и други занимания. „Игрите на 20-ти век” е един от проектите, финансиранипо програма „Живо наследство – 2010г.” Идеята еутрешните деца да знаят вчерашните игри. Едносвоеобразно пътуване в недалечното минало към света на позабравeните детски игри.

 

Освен, че е уникален комплектът е и благотворителна инициатива на Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Всички набрани средства ще попълнят фонд „Живо наследство”, чрез който вече години наред финансираме различни инициативи за оживяване, запазване и популяризиране на българските традиции и обичаи .

 

„Игрите на 20-ти век” можете да намерите в книжарници „Сиела”, а на 4 и 5 юни можете да ги откриете на Детския панаир пред Народния театър „Иван Вазов” Ако желаете да закупите повече бройки, свържете се директно с ФРГИ  на 02 954 9847; 954 9715 или направете запитване чрез e-mail: wcif@wcif-bg.org

 

Весел празник малки и големи малчугани!

Сподели!