Фондация „Работилница за граждански инициативи“ получи първо място в категория „Организация с най-много публикации" на шестите годишни награди на НПО портала. Наградите бяха връчени вчера, на 4 февруари в клуб „Перото“, София. Отличието прие изпълнителният директор на ФРГИ, Илияна Николова.

Наградите на НПО портала са израз на признание към всички граждански организации, които редовно информират широката аудитория за дейностите, събитията, постиженията и изследванията, които правят. Организациите, които изразяват позицията си, застъпват се и защитават правата на хората, с които работят и го правят отговорно и прозрачно.

През изминалата календарна година Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е направила 171 публикации на НПО портала. Благодарим на всички организации и дарители, които вдъхновиха толкова много истории, както и на екипа на НПО портала, които създават пространство за изява на гражданските организации и помагат информацията да достигне до повече хора.

По данни на Gemius, Порталът има над 20 000 уникални потребители месечно, като над 55 % от тях са с магистърска или докторска образователна степен, над 10 % са ученици, а голяма част от останалите – студенти. Всеки месец посетените страници на Портала са над 100 000. Седмичният бюлетин достига до 6350 абонати.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е носител на наградата на НПО портала  в категория „Организация с най-много публикации“ за трети път през 2015, 2013 и 2012 г.

 

На снимката: Илияна Николова, изпълнителен директор на ФРГИ

Сподели!