За втора поредна година Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ще вземе участие в „Кариера с Кауза“ – първият форум за кариерно развитие, посветен изцяло на професионална реализация в неправителствения сектор. Събитието ще се проведе на  31 май в двора на Софийски университет,  като всички посетители ще могат да се запознаят със свободните позиции в неправителствени организации, развиващи дейност в различни обществени сфери.

Тази година кариерният форум ще събере на едно място неправителствени организации, развиващи различни дейности.  Пълен списък на присъстващите, както и информация за предлаганите от тях позиции, е достъпна в сайта на събитието – http://karieraskauza.eu. Там ще намерите информация и за позициите, с който ФРГИ ще се включи на „Кариера с кауза“. Събитието е подходящо както за хора, които имат желание за доброволен труд, така и за търсещите стаж и работа в сектора, независимо дали имат натрупан трудов опит в дадена сфера или са в началото на кариерното се развитие.

Организатор на форума е  Сдружение „Ре-Акт” – неправителствена организация, която работи за нуждите на българските младежи и децата в неравностойно положение. „Кариера с Кауза“ цели да се превърне в достъпна платформа, чрез която всеки може лесно да открие инициатива, отговаряща на собствените му интереси.

 

 

Сподели!