Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) получи второ място в категория „Организация с най-много публикации“ на седмите годишни награди на Информационния портал на неправителствените организации в България. Наградата се връчава за брой публикации, направени на портала през изминалата година.

През 2016 г. ФРГИ е публикувала 186 материала. Сред тях са и 15-те истории от кампанията #15ИсторииЗаУспеха, с която миналата година бе отбелязан 15-годишният й юбилей. Историите представялват личните разкази на хора, които ФРГИ е подкрепяла през годините. Всички те са поместени в специална рубрика на сайта тук.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е носител на наградата на НПО портала  в категория „Организация с най-много публикации“ за четвърти път. Благодарим на всички организации и дарители, които вдъхновяват толкова много истории. Благодарим и на екипа на НПО портала, които създават пространство за изява на гражданските организации и помагат информацията да достигне до повече хора.

Вижте останалите наградени тук.

 

 

Сподели!