„Набиране на средства от граждански организации. Как да сме успешни?“ е темата, на която ще бъде посветена годишната среща на ФРГИ и участниците в програмите на фондацията. Срещата ще се проведе на 4 юли във Виваком Арт Хол, от 10:30 ч. Инициативата се организира за единадесета поредна година от ФРГИ и има за цел обяна на опит и провокиране на дискусия по темата.

Тази година успешни практики за набиране на средства ще споделят представители на Обществен даритески фонд Габрово и Стара Загора. Соня Главова от Фондация „За нашите деца“ ще представи темата „Маркетинг, свързан с кауза“, а за това как спортните събития могат да бъдат възможност за дарителство ще разкаже Еленко Еленков от спортен клуб „Бегач“.  Правните аспекти на дарителството ще представи Илияна Николова, изпълнителен директор на ФРГИ. Цялата програма може да видите в прикачения файл към тази новина. След всяка презентация е предвидено време за дискусия. В края на срещата ще бъдат обявени победителите от конкурса за есе и снимка „Моят опит с програмите на ФРГИ“.

До момента фокус на годишните срещи са били темите за „Работа с деца и младежи“, „Местното дарителство и местното развитие“, „Неправителственият сектор“ и други.

 

 

 

 

Прикачени файлове

Сподели!