Наближава Великден, пролетта е в разгара си, става все по-топло и децата излизат да играят навън – какъв по-хубав момент да зарадвате някое дете с оригинален подарък.  „Игрите на 20-ти век” е малка кутийка, събрала 15 прекрасни картички-рисунки на деца от Самоков с 20 описани игри. Подарък,който би зарадвал и малки и големи и който ни напомня, че освен социалните мрежи, има и други занимания. „Игрите на 20-ти век” е един от проектите, финансирани по програма „Живо наследство – 2010г.” Идеята е утрешните деца да знаят вчерашните игри. Едно своеобразно пътуване в недалечното минало към света на позабравeните детски игри.

 

Комплектът е благотворителна инициатива на Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Всички набрани средства ще попълнят фонд „Живо наследство”, чрез който вече години наред финансираме различни инициативи за оживяване, запазване и популяризиране на българските традиции и обичаи .

 

Ако желаете да закупите „Игрите на 20-ти век”, обадете се на 02 954 9847; 954 9715 или направете запитване чрез e-mail: wcif@wcif-bg.org

Сподели!