Отново имате възможност да кандидатствате за финансиране по фонд „Хората решават” – седми кръг и втори кръг по фонд „Толерантност”.

Както много от вас вероятно знаят, идеята на фонд „Хората решават” е да финансира инициативи, които решават конкретни проблеми на хората от дадена общност с активното участие на самите хора. Приоритетно ще бъдат подкрепени решения и иновативни методи за отговор на нуждите на определена общност, местното развитие и такива, които водят до постигане на практическа положителна промяна в живота на хората и повишаване на качеството на живот на цялата общност или отделни групи в неравностойно положение.

Фонд  „Толерантност” финансира на проекти, които повишават толерантността към различията в обществото и съдействат за създаване на обществената нетърпимост към езика и действията на омраза към определени малцинства. Приоритетно ще се подкрепят проекти, които предвиждат активно гражданско участие.

Подробна информация за конкурсите можете да намерите в графа Финансираме/Текущи конкурси на нашия уебсайт.

Крайният срок за подаване на предложения по фонд „Толерантност” е 18.00 ч. на 20 март 2012 г., а по фонд „Хората решават”  18:00 ч., на 23 март 2012 г.

Проектите изпращайте на адрес konkurs@wcif-bg.org

Очакваме вашите предложения и ви желаем успех!

Сподели!