За втора поредна година Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) се включи в „Кариера с кауза“ – първият форум за кариерно развитие, посветен изцяло на професионална реализация в неправителствения сектор. Събитието се проведе на 31 май в двора на Софийски университет под мотото „Скучната работа убива“. Кариерният форум има за цел да „алармира“ обществото за съществуването на граждански сектор, в който може също да се работи и да се научи много, като събира на едно място неправителствени организации, развиващи различни дейности.

ФРГИ участва в изложението с четири стажантски позиции: маректинг специалист, специалист комуникации, HR и преводач от английски. Позициите бяха предварително обявени на сайта на „Кариера с кауза“, а по време на инициативата  всички студенти имаха възможността да се запознаят с програмите и дейността на фондацията лично от представители на екипа.

За своята дългогодишна история ФРГИ е дала успешен старт в кариерата на изявени експерти в неправителствения сектор.

Организатор на форума е  Сдружение „Ре-Акт” – неправителствена организация, която работи за нуждите на българските младежи и децата в неравностойно положение. „Кариера с Кауза“ цели да се превърне в достъпна платформа, чрез която всеки може лесно да открие инициатива, отговаряща на собствените му интереси.

Повече снимки от събитието може да видите тук.

 

Сподели!