Годишният отчет за дейността на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ през 2015 г. е вече достъпен онлайн в категория Годишни отчети.

Изданието представя резултатите от дейността на фондовете и програмите на ФРГИ, от оперативната работа, както и постигнатото в сферата на дарителството.

„За ФРГИ 2015 беше добра година, изпълнена с много труд, но и с много радости, донесе ни признания в страната и извън нея. Получихме две важни награди – Най-добро партньорство между бизнес и неправителствена организация и награда за „Медийна инициатива на годината“ на Европейския граждански форум. Успяхме да запазим нивата на финансова подкрепа за гражданския сектор. Продължихме да бъдем една от малкото организации, които дълготрайно оказват подкрепа за граждански каузи и не само.", обобщава изминалата 2015-та изпълнителният директор на ФРГИ - Илияна Николова.

Фокус в тазгодишното издание на отчета са историите за промяната на хора и организации, които подкрепяме. Запознайте се с тях тук. На страниците на отчета, ФРГИ благодари за доверието и подкрепата на всички дарители, партньори, приятели, доброволци, на екипите на финансираните организации, както и на членовете на Настоятелството. Без тях, всичко постигнато нямаше да бъде възможно. 

Всяка година Фондация „Работилница за граждански инициативи“ публикува отчет за работата си, а това е четиринадесетият пореден в петнадесетгодишната й история. Издаването на годишен отчет е част от инициативата ни за прозрачност и отчетност на гражданските организации. 


Сподели!