„Как създаваме социална промяна?“ е въпросът, чийто отговор ще търсят участниците в Годишната среща на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.  Ежегодното събитие цели да предостави полезни знания, ресурси и опит на финансираните от фондацията организации. До момента фокус на годишните срещи са били темите за „Набиране на средства от граждански организации“, „Работа с деца и младежи“, „Местното дарителство и местното развитие“, „Неправителственият сектор“ и други.

Срещата ще се проведе на 1 юли в София. По традиция в рамките на събитието ще бъдат обявени победителите в конкурса за есе и снимка на тема: „Моят опит с програмите на ФРГИ“. Тази година по случай навършването на 15 години от създването на ФРГИ, добавяме още една тема в конкурса: „Какво може и трябва да направи ФРГИ през следващите 15 години“. Повече за условията за участие в конкурса ще научите тук.

Годишната среща е отворена за представители на организации, подкрепни от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ в различните програми през последната календарна година. Участието изисква предварителна регистрация тук, като крайният срок за  изпращане е 25 юни 2016 г. 

Сподели!