Можете да се запознаете с различните дейности и проекти на Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) за 2012г. чрез годишния отчет на фондацията.

През изминалата година ФРГИ има 363 получени проекта с искане за финансиране, от които 89 одобрени на обща стойност 496 771 лв. 4 500 човека са посетили националните събития, организирани от фондацията.

Фондацията успя да достигне до над 10 000 човека и индиректно подкрепи други 90 000, като междувременно привлече над 2000 доброволци. Резултатите от оказаната от нас финансова подкрепа са важен показател за смисъла на нашите усилия, но и на усилията на тези, които подкрепяме.

С този отчет бихме искали да благодарим на всички онези, които чрез предоставената подкрепа осмислят нашата работа – получателите на нашето финансиране, дарители, партньори, доброволци, Членовете на Групата на съветниците, Настоятелите.

Издаването на нашия годишен отчет е и един от отговорите на инициативата ни за прозрачност и отчетност на гражданските организации, тъй като един от важните стандарти е те да предоставят информация за своята работа пред обществото.

Годишния отчет можете да разгледате тук.

Сподели!