От днес можете да се запознаете с годишния отчет на фондация „Работилница за граждански инициативи” за 2010 на нашата уебс страница.

 

Може би ще попитате защо съставяме и публикуваме годишен отчет? Причините за това са няколко. Първо чрез него изказваме благодарност към нашите дарители, партньори, доброволци, Членовете на Групата на съветниците, Настоятелите и финансираните от нас организации. Също така годишният отчет е и израз на инициативата ни за прозрачност и отчетност на гражданските организации, (Стандарти за добро управление на НПО), тъй като смятаме, че е от изключително значение те да предоставят информация за своята работа пред обществото.

 

В годишния отчет на ФРГИ можете да се запознаете с дейностите ни за предходната година, дарителите и партньорите, програмите и фондовете, по които отпускаме финансиране, гражданските групи и неправителствени организации, с които работим. Той съдържа и пълна информация за структурата, екипа и работата на ФРГИ.

 

Ако се поинтересувате от отчетите на фондацията от предходни години, можете да ги прегледате ето тук. Надяваме се, че ще ви бъде интересно!

 

Приятно четене!

Сподели!