Adobre Express е онлайн и мобилно приложение за лесно създаване на графики, видеоклипове и други маркетингови материали. Предварително изградените шаблони на софтуера позволяват разработването на разнообразно съдържание, без да са необходими допълнителни познания в графичния дизайн. Неправителствените организации могат да се възползват от новото предложение в сайта за дарения на лицензирани софтуери за НПО, TechSoup България*. 

Основни опции

Шаблони за съдържание: Използвайте предварително създадените шаблони, за да създавате графики, истории и умалени изображения за социалните медии, както и плакати, листовки, визитни картички, лого и други.

Хранилище със снимки и библиотека с шрифтове: Добавете снимки от хранилището към вашето съдържание с достъп до безплатната колекция от снимки на Adobe Stock. Избирайте сред хилядите лицензирани шрифтове от библиотеката на Adobe Fonts.

Инструменти за редактиране и публикуване: Добавяйте ефекти и дизайнерски елементи, премахвайте фонове от снимки, преоразмерявайте елементи, за да отговарят на всякакъв размер и др. Публикувайте в платформи на социалните медии или създавайте PDF файлове.

Брандиране: Качете логото на вашата марка, шрифтовете и цветовете и ги прилагайте към всеки дизайн. Споделяйте шаблони, активи и идентичност на марката във вашия екип, така че съдържанието ви да стане разпознаваемо.

Дарението осигурява едногодишно членство за плана на Adobe Express Premium за един потребител в сайта на платформатa. Научете повече за продукта и как можете да получите достъп на следния линк.

*TechSoup България е уникална по своята същност платформа, която осигурява технологични дарения за граждански организации, работещи в обществена полза, читалища и обществени библиотеки. Платформата стартира своята дейност в страната през 2009 г. в резултат на партньорството между базираната в Сан Франциско организация - TechSoup и българската Фондация "Работилница за граждански инициативи" (ФРГИ). Платформата е ориентирана изцяло към граждански организации и нуждата им от технологична подкрепа за значимата им работа в полза на обществото.

TechSoup България подкрепя гражданските организации като инвестира в административния им капацитет, повишавайки качеството на работата и улеснявайки комуникациите им.

Сподели!