"Човекът съществува само в отношенията си с другия и другите. Ако оставиш човека сам, при него самия, той няма да добие културна идентичност. Ще има тяло, но няма да има личност. Така че именно в това Заедно е човешкият образ, там се ражда човешкия образ и колкото по-красиво и по-великодушно общуваме един с друг, толкова е и по-красив този образ, който създаваме за себе си." Така отговори на въпроса "Успяваме ли повече Заедно?", Георги Лозанов, медиен експерт и члена на журито на наградите "Заедно" в пет поредни години. 

Вижте какво отговориха на този въпрос и Константин Пенчев, председател на журито за четвърта поредна година, Мария Чернева, член на на журито за втора поредна година, Моника Ковачка-Димитрова, съветник КСО на SAP Labs България и д-р Милен Врабевски, носител на наградата "Заедно" в категория Индивидуален дарител с кауза за 2014 г. 

Видеото е представено за пръв път по време на церемонията по връчването на Десетите годишни награди "Заедно" на 9 юли в София. В юбилейното издание на наградите Фондация "Работилница за граждански инициативи" отличи най-добрите дарителски кампании за изминалата година. Получените номинации бяха общо 19, а 9-членно жури от експерти в различни области оцени номинациите в пет категории. Вижте кои са носителите на наградата "Заедно" на сайта на ФРГИ.

Сподели!