Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) проведе уебинар на тема "Съвети и насоки за успешно кандидатстване", насочен към представители на организации с интерес за участие в конкурса на инициативата "Ти и Lidl за нашето утре". Целта на онлайн срещата бе да предостави ценни съвети и информация относно процеса на кандидатстване и как да се подготвят успешни кандидатури, които да получат одобрение за финансиране.

Водеща на срещата бе г-жа Илияна Николова, изпълнителен директор на ФРГИ. Тя изясни причините и процеса на трансформиране на инициативата и нейното развитие с времето. Презентира новите условия, срокове и начини за кандидатстване, разясни ключовите изисквания.

Участниците имаха възможност да задават въпроси относно конкурса, използвайки предварително подготвен формуляр, качен на сайта на Инициативата. В края на срещата, Илияна отговори както на тези, така и на въпроси, зададени по време на уебинара.

Запис от срещата ще откриете по-долу. За повече информация за конкурса и условия за кандидатстване, моля посетете следния линк.

Сподели!