ФРГИ подкрепя развитието на младежката филантропия и през 2014 г., чрез финансиране на мрежа от Младежки банки в цялата страна.

Фондация ”Работилница за граждански инициативи” обавява конкурс за нови проекти по програма Младежка банка. ФРГИ ще подкрепи развитието на младежката филантропия и през 2014 г., чрез финансиране на мрежа от Младежки банки в цялата страна, като част от програмата за развитие на обществените фондации. Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на фондации „Чарлз Стюарт Мот“ и „Америка за България“.

Младежката банка е организация, която се управлява изцяло от младежи и се занимава с набиране на средства и разпределянето им за финансиране на проекти в младежката сфера. Програмата стартира през 2012 г. и някои от създадените тогава младежки банки продължават да получават подкрепа от ФРГИ като водещ критерий за това са постигнатите резултати. Настоящият конкурс е насочен само към организации, които не са участвали до момента и тепърва смятат да развиват младежката филантропия на местно ниво. Повече информация и указания за кандидатстване можете да намерите в прикачените файлове.  

Попълненият формуляр за кандидатстване изпращайте като прикачен текстови файл на ел. поща: wcif@wcif-bg.org 

 

Сподели!