Изтича конкурсът за инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“

Остава една седмица до крайния срок за кандидатстване в инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“. До 30 юни 2019 г. граждански организации, читалища и училищни настоятелства могат да изпращат предложения в една от четирите области на инициативата: образование, култура и историческо наследство, активен начин на живот и околна среда.

Инициативата ще подкрепя проекти, които ще допринесат общностите по места да водят по-качествен и по-пълноценен начин на живот. Кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр, достъпен тук.

Подкрепяйки инициативи за подобряване на живота в общността, инициативата допринася за създаването на по-качествена среда на живот, насърчава партньорството между различни организации и стимулира активното гражданско участие като средство за подобряване на обществената среда и за решаване на социално значими проблеми.

Инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“ се реализира от Лидл България в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

Сподели!

Свързани статии