Microsoft Office 365 е услуга за производителност от следващо поколение, подходяща за малки, средни и големи организации. Office 365 обединява Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online и Microsoft Lync Online в една актуална облачна услуга. Услугата е достъпна в България от 2012 г., ето и кои са трите ключови причини да използваме Office 365.

1. Достъпност
Office 365 дава възможност за работа навсякъде по всяко време. Благодарение на облачната технология всички документи се съхраняват в онлайн пространството, така че всеки член на екипа има достъп до тях. Вече не е задължително служителите да бъдат в офиса за да си сътрудничат по проекти. Цялата информация е на едно място и всеки член на екипа може да чете и редактира съдържанието в реално време, независимо от това, къде се намира и от какво устройство работи. Софтуерът може да се използва от разстояние, от таблети, смартфони, лаптопи и настолни компютри.

2. Функционалност
Обикновено смяната на софтуер изисква преквалификация на служителите за да се използват допълнителните възможности на системата. Това отнема време и ресурс. С Office 365 се спестява този разход чрез запазването на същия интерфейс като предишните версии. Служителите могат да използват функциите, с които са свикнали и бавно да се адаптират към нова функционалност в рамките на един и същ прост интерфейс.

3. Модерни шаблони
Вече не е необходимо да търсите алтернативни шаблони за да направите документите си по-добре изглеждащи. Шаблоните на Word, PowerPoint и Excel са много по-красиви от тези в предходните версии. Темите за презентации, са крайно минималистични и разчитат на красива типография. Word помни докъде сте стигнали с четенето и работи дори в PowerPoint. С Excel се създават по-красиви таблици.

Източник: www.blogs.msdn.com

Научете повече за Office 365 като се регистрирате за Деня на неправителствените организации – „Технологии за добри каузи“. В програмата ще бъде представен Office 365 и ще се проведе обучение по MS Excel. Регистрирайте се тук.

Сподели!