Кампанията „Рицари на знанието“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) е насочена към набиране на средства за финансиране участието на българския отбор в Международния турнир на младите естествоизпитатели IYNT 2015, който ще се проведе в Белград, Сърбия, през юни 2015 г.

Турнирът е единствен по рода си, основан на умения за дебатиране. В него се решават реални изследователски задачи, поставени като проблем. До сега отборът на България е бил медалист две последователни години. За да се явят в тазгодишното издание на турнира българските „рицари на знанието“ е необходимо да се заплати такса в размер на 1640 евро (3 260 лева), които държавата не може да осигури. Таксата е за целия отбор, състоящ се от 6 младежи на възраст между 13 и 16 години, като участниците се придружават от двама ръководители. Таксата за участие трябва да бъде заплатена до 30 май 2015 г. Участието в турнира ще позволи популяризиране на постиженията на младите български естествоизпитатели.

Включете се и вие в кампанията на ФРГИ и подкрепете българските „рицари на знанието“ като изпратите дарителски смс на номер 17 777, с текст DMS ZNANIE.

Повече информация за кампанията ще намерите тук: http://nauka.offnews.bg/news/

Сподели!