Excel e програма за електронни таблици, част от MS Office – пакетa на Microsoft. Благодарение на Excel можете да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления и да създавате отчети и диаграми.

Възможности

Excel ви позволява да създавате таблици, които автоматично изчисляват общите суми на числовите стойности, които въвеждате, да отпечатвате таблиците в добре изглеждащи оформления и да създавате прости графики.

Научете как чрез Excel, можете да подобрите ефективността на организацията, в която работите като се регистрирате за традиционния Ден на НПО – „Технологии за добри каузи“, организиран за седма поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, съвместно с Майкрософт България. По време на Деня на НПО ще се проведе обучение по Excel и ще бъде представен Office 365.

Участието в Деня на НПО, изисква регистрация. Няма да бъдат допуснати участници, които не са изпратили регистрационна форма на електронен адрес: wcif@wcif-bg.org до 15 юни 2015 г. Формулярът за регистрация, както и програмата за събитието ще намерите тук.

Сподели!