До 28 юни 2015 г. граждани, неправителствени организации и компании могат да номинират благотворителна кампания или индивидуален дарител с кауза за Десетите годишни награди „Заедно“.

Номинирайте организация провела успешна иновативна кампания  за набиране на средства, компания подкрепила важна за развитието на обществото кауза или отделна личност в следните категории:


1. Най-добра кампания на неправителствена организация

2. Най-добра кампания

3. Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства)

4. Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО

5. Частен дарител с кауза (физическо лице)

Номинирането става чрез попълване и изпращане на формуляр, като попълненият формуляр се изпраща на адрес: konkurs@wcif-bg.org до 28 юни 2015 г., 18:00 часа. Една и съща кампания може да бъде номинирана в повече от една категория. Номинациите ще бъдат оценени от  9-членно жури от експерти в различни области, като председател на журито за четвърта поредна година ще бъде  Константин Пенчев, Омбудсман на Република България.

Наградите „Заедно“ се организират за десета поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, като чрез тях фондацията цели да отличи: сериозните усилия на гражданските организации, креативно и отговорно към дарителите си да набират средства и да получат местна подкрепа; дълосрочните и ползотворни партньорства на неправителствените организации с корпоративни дарители, успешно обединяващи ресурси и осъществаващи реална промяна в живота на хората; индивидуалните дарители, направили стратегически избор на кауза и дълготрайно ангажирани със своята дарителска кауза.

Сподели!