Днес е крайният срок за записване за годишната среща и изпращане на есе ли снимка за конкурса "Моят опит с програмите на ФРГИ". Припомняме, че организациите получили финансиране от ФРГИ през 2011 и 2012 е задължително да изпратят поне един представител. Предвиждаме и половинчасова пауза за неформална обмяна на контакти и опит за участниците. С тази цел на регистриралите се предварително ще бъде изпратен списък с участниците (организация, име, е-мейл), за да са запознати с другите присъстващи и да установят контакт с тези, с които смятат, че могат да си сътрудничат.

Темата на Годишната среща на ФРГИ през 2012 ще бъде „Местното дарителство за местно развитие”. Ще поговорим за младежките банки – какво представляват и как да бъдат ефективно приложени и на българска почва. Опитът си ще сподели и международният експерт Върнън Рингланд – представител на Обществената  фондация „За Северна Ирландия. Ще поговорим и за българските обществени фондации и тяхната роля в развитието на общностите по места и как да набираме доброволци за местни каузи и как да се възползваме максимално от техните знания и умения. 

Формулярът за регистрация и програмата на събитието можете да изтеглите в края на тази статия.  Самата среща ще се проведе на 2 юли (понеделник) 2012 в х-л Феста Барсело в София. Попълнените формуляри изпращайте на адрес wcif@wcif-bg.org. Крайният срок за регистрация е 18:00, днес 27 юни 2012. 

На годишната среща ще наградим и победителите в конкурса "Моят опит с програмите на ФРГИ". В него могат да се включат всички, които през годините са участвали в инициативи и проекти на ФРГИ.

 Есетата и снимките изпращайте на познатия ви електронен адрес: wcif@wcif-bg.org Снимките трябва да бъдат с максимални размери 600/800 пиксела, компресирана резолюция във формат JPEG. Те трябва да са придружени от името на участника, заглавието на снимката, телефон и e-mail за обратна връзка.

 

 

Прикачени файлове

Сподели!