През последните години отношението към поддържане на уебсайт на неправителствена организация премина от „добре е го да има" към осъзнаването му като базов компонент на онлайн присъствието на организацията. Извън традиционните сайтове обаче в последно време видео съдържанието – анимирани обяснителни и дори късометражни филмчета на живо, стават все по -популярен начин за позициониране на организациите в онлайн пространството.

Осъзнавайки тази тенденция и с цел да подпомогнем неправителствените организации у нас да създават въздействащо дигитално съдържание, предлагаме възможност за участие в онлайн обучение. По време на обучението ще научите ценни съвети как да създавате въздействащи послания, с които да достигате до правилните за вашата организация последователи.

Уебинарът и ще се проведе на 14 август 2018 г., 21:00 ч. българско време. Участието в него е безплатно, но се изисква добро владеене на английски език. Повече информация за уебинара и как да се регистрирате може да видите тук.

Организатор на уебинара е TechSoup Global, чийто единствен партньор за България е Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ). Благодарение на това партньорство вече 9 години, неправителствени организации от цялата страна получават дарение на лицензирани технологични продукти през платформата ТechSoup България. ФРГИ развива капацитета на неправителствените организации в страната, предоставяйки различни възможности за повишаване на знанията и уменията на работещите в сектора.

Сподели!

Свързани статии