От юли 2018 г. приложението Workplace by Facebook вече е достъпно и за български НПО.

Workplace е нов инструмент, който свързва всички от екипа на една организация и осигурява специално и сигурно пространство за комуникация и пълноценна и по-ефективна съвместна работа. Организациите биха могли да постигнат това чрез използване на познати функции на Facebook, като News Feed, гласова и видео връзка, групова дискусия, съобщения и събития.

Workplace е безплатен за всички български неправителствени организации, регистрирани за извършване на дейност в обществена полза.

За да се възползвате от Workplace by Facebook, е необходимо първо организацията ви да е регистрирана в платформата на ТехСуп България - https://www.techsoup.bg/. След което чрез регистрация и в the Workplace by Facebook NGOK app ще можете да изтеглите вашия код за валидиране (validation token), за да го предоставите на Workplace по електронна поща.

Ако имате въпроси относно Workplace by Facebook или процеса на регистрация, бихте могли да посетите https://nonprofits.fb.com/topic/workplace/. А за повече информация, влезте тук: https://pngo.techsoupglobal.org/workplacebyfacebook.

Сподели!

Свързани статии