Добре дошли в съкровищницата на ФРГИ!

Съкровищницата е мястото, където ще намерите материали, резултат от нашата ползотворна работа - публикации, обучителни материали и т.н.

Съкровищницата е мястото, където ще станете свидетели на различни събития, организирани от ФРГИ.

Съкровищницата е мястото, където можете да разгледате снимките от различните инициативи на фондацията.

Съкровищницата е мястото, където можете да изгледате разнообразието от филми и клипове, създадени от ФРГИ досега.

Съкровищницата е и мястото, където едновременно ще се забавлявате и ще имате достъп до полезна информация, която няма да намерите никъде другаде.

Библиотека

Набиране на средства за организации с идеална цел

Книгата е с работен характер и е насочена към подпомагане на реални действия на граждански организации в областта на набиране на средства.

Библиотека

Новата наредба за експертиза на работоспособността

Брошура, даваща информация за правата и възможностите на хората с увреждания, съобразена с действащото българско законодателство към 31.01.2003 г.

Библиотека

След 1989 морал, революция и гражданско общество

Тази книга е предназначена да помогне за разбирането на проблеми, пред които днес са изправени хората както от новите така и от старите демокрации на Европа. Нейното намерение е да стимулира дебата.

Библиотека

Финансиращи организации за култура и изкуство в България

Справочникът обхваща 45 правителствени и неправителствени организации от България и чужбина, финансиращи проекти и дейности в областта на културата и изкуството в България.

Библиотека

Гражданските организации – дефиниция и класификация

Книгата представя едно изследване на гражданския сектор - обхват , композиция, размер, международен дискурс за неправителствените организации и анализ на съдържанието на справочник “Неправителствените организации в България”

Библиотека

Който търси – намира

Сборник, който включва представянето на 19 успешни проекта на български нестопански организации от цялата страна по програма “Партньори”.